Extraveral 20 – Vrabii ciufulite si eclipsa

4 ianuarie 2011 Eclipsa partiala de soare , cum filtrul foto  ales de mine este mult prea puternic , am lasat eclipsa si m-am apucat de fotografiat vrabii .

12 comentarii la „Extraveral 20 – Vrabii ciufulite si eclipsa

  1. … si uite-asa, cu ger, eclipse si pasari, a mai trecut un an… Ne amintim cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu încredere “la tot ce inca nu am reusit”… Potecă netedă in cale la inceput de an, dorinte împlinite una câte una în fiecare zi, suflet vibrand în armonie si pace! La Multi Ani si la cat mai multe fotografii ce incanta ochiul si mangaie sufletul.

  2. Ai facut o treaba foarte buna! Eu mi-am „studiat” cainele…dormea profund… dar nici canarul nu era prea agitat!Poate la urmatoarea!

  3. Fotografii demne de un atlas de vrabii! Vazute mai tot timpul doar galagioase si cenusii, „fade”, constat ca vrabiile sunt pasaret frumos! Felicitari!

  4. Imi place eclipsa asta verde … ma tenteaza sa o fur pentru un blog.

    Din fotografiile cu vrabii mi s-au incarcat doar trei, din care a treia partial.
    Ultimele trei imagini imi apar marcate prin x-uri.

  5. fura eclipsa ! 🙂 la site inca mai lucrez , tot mai descopar ceva in fiecare zi .. transferul pe wordpress.com , desi am pastrat platforma ..s-a realizat cu erori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.